Capsaicina in obezitate


Capsaicina, substanta care se gaseste in ardeiul iute, este foarte eficienta in scaderea poftei de mancare, arderea grasimii corporale, proprietati foarte benefice in obezitate.
In plus, cercetari de data recenta, sustin ca acest substanta naturala, capsaicina are un insemnat rol in prevenirea cancerului intestinal (obezitatea creste si riscul de cancer intestinal).

Capsaicina pentru reducerea apetitului

Reducerea aportului de calori (dieta hipocalorica), este una dintre cele mai eficiente metode de slabit; Marea problema este ca, se renunta mult prea usort la cura de slabire cu putine calorii; foamea, este bine cunoscuta, drept cel mai mare inamic al dietelor!
Reducerea portiei de mancare completata de un supliment alimentar ce are proprietatea de a scade pofta de mancare, asa cum este si extractul natural de ardei iute, capsaicina, este de foarte multe ori, cea mai fericita alegere.

Cum ajuta Capsaicina in controlul apetitului?

Pe deoparte, capsaicina are proprietatea de a suprima pofta de mancare si, pe de alta parte, aceasta substanta naturala creste arderea grasimilor pentru producerea de energie. Avand mai multa energie creierul nu mai transmite rapid si puternic semnalul de pofta de mancare (nu are nevoie sa realimenteze cu combustibil pentru ca are suficienta energie - energie obtinuta din rezervele de grasime stocate in exces).

Capsaicina accelereaza arderea grasimilor

Dupa mai bine de 30 de ani de cercetari, concluzia este incontestabila: Capsaicina este un foarte eficient arzator de grasime. Acest extract natural  de ardei iute accelereaza arderea grasimilor termogenic si productia de energie. Prin urmare, cu capsaicina scazi poritia de mancare fara sa suferi de foame si ai mai multa energie (chiar daca mananci mai putin) obtinuta din arderea grasimilor excedentare.

info Capsaicina in obezitate

Capsaicina in obezitate a fost publicat de Andreea la 05:24, in pentru obezi -> si a primit 0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu